ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Partea inferioară a pârtiei Drumul Roșu este închisă, de astăzi

Publicat: marți, 28 Decembrie 2021 , ora 10.27
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov

Partea inferioară a pârtiei Drumul Roșu este închisă, de astăzi, au anunțat reprezentanții Primăriei Brașov. Asta din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Totuși, se schiază, în continuare, în condiții bune pe pârtiile din partea superioară a masivului și pe cele pentru începători.

Turiștii care urcă în masivul Postăvaru, după ce schiază pe pârtiile din partea superioară vor fi nevoiți să coboare tot cu telegondola. Se schiază în continuare pe tot ceea ce înseamnă pârtii în zona superioară - respectiv Kanzel, Pârtia Doamnei, Drumul Roșu, Ruia, Lupului și pe pârtiile pentru începători - Bradul și Stadion. O dată ce condițiile meteo vor permite, vom continua reamenajarea pârtiilor din partea inferioară a masivului, astfel încât și acestea să fie deschise”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Stratul de zăpadă bătătorită de pe zona superioară a masivului este, în această dimineață, de aproximativ 50 cm, iar în partea inferioară, de 30 cm.

Instalațiile de transport pe cablu care funcționează astăzi sunt telecabinele Kanzel și Capra Neagră, telegondola, telescaunele Ruia și Bradul și teleschiul Stadion.

Ultima urcare va fi la ora 15.45.

Adina Chirvasă