ACUM:
19.00
Rockada
Urmează:
20.00
Rockada
Apoi:
21.00
Teatrul Național Radiofonic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Municipalitatea donează Poliției Brașov un al doilea pistol radar de ultimă generație

Publicat: marți, 28 Decembrie 2021 , ora 15.25
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Municipalitatea donează Poliției Brașov un al doilea pistol radar de ultimă generație. Dispozitivul este însoțit de un kit etilotest, livrat gratuit, au anunțat reprezentanții Primăriei.


Ambele vor fi utilizate exclusiv pe teritoriul municipiului Brașov, pentru a ajuta activitatea Poliției Rutiere și pentru a contribui la reducerea numărul de accidente cauzate de viteza excesivă, precum și diminuarea poluării ca urmare a vitezei excesive pe teritoriul municipiului.


Radarul mobil poate detecta viteze ale autovehiculelor de până la 300 km/h. Costul de achiziție al pistolului radar a fost de 95.000 de lei fără TVA.


În cadrul parteneriatului pe care Primăria îl are cu Poliția, anul trecut a fost cumpărat panoul fix amplasat pe bulevardul Saturn și primul radar mobil care, până acum depistat peste 4100 de încălcări ale vitezei legale, potrivit polițiștilor.

Adina Chirvasă