ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Asociația Catharsis la 25 de ani

Publicat: miercuri, 29 Decembrie 2021 , ora 13.25
Sursa foto: Asociația Catharsis
Sursa foto: Asociația Catharsis

Asociația Catharsis a împlinit 25 de ani de activitate.

În sfertul de secol scurs, numărul copiilor ajutați de asociație și de „mama orfanilor din România”, cum este cunoscută Azota Popescu, președintele Catharsis, este unul uriaș.

Ne bucurăm că peste 25.000 de copii au beneficiat de serviciile specialiștilor de la Catharsis. Printre cele mai importante realizări ale noastre - «O Românie fără orfani» - am reușit să derulăm această campanie timp de 25 de ani, să oferim copiilor lăsați de părinți în grija statului un viitor în siguranță, o copilărie fericită", a spus Azota Popescu.

Asociația Catharsis a construit în această perioadă cinci centre, în care „Rază de lumină”, dedicat tinerilor nevăzători, Centrul pentru copiii cu dizabilități, Centrul Orizont, pentru formarea deprinderilor de viață independentă și Centrul de Consiliere pentru părinți și copii.

Pentru viitor, Asociația Catharsis își dorește să vină cu un nou proiect pentru Legea adopției, deoarece, în acest moment, România are 50.000 de copii abandonați.

Sorin Țârcă