ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mai multe cazuri de violență în familie, la început de an, decât de șoferi prinși băuți la volan

Publicat: luni, 3 Ianuarie 2022 , ora 14.14
Sursa foto: arhivă / RADOR
Sursa foto: arhivă / RADOR

În a doua zi a anului, polițiștii brașoveni au raportat mai multe cazuri de violență în familie decât de șoferi depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului.

Astfel, singurul conducător auto prins la volan sub influența alcoolului a fost oprit, de fapt, chiar la finalul zilei de 1 ianuarie. Un tânăr de 24 de ani a produs un accident soldat doar cu pagube materiale, în localitatea Hălchiu. Aparatul etilotest a indicat 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În schimb, în 2 ianuarie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 65 de ani, din municipiul Brașov, și-a amenințat concubina de 60 de ani. Aceasta a cerut ajutor la 112 și bărbatul a primit un ordin de restricție provizoriu pentru 5 zile.

Tot în 2 ianuarie, un bărbat de 41 de ani și-a agresat fizic mama din Râșnov, iar polițiștii au luat aceeași măsură.

La Făgăraș, un maramureșean de 36 de ani și-a hărțuit și amenințat fosta concubină, o femeie de 28 de ani din municipiul brașovean. Mai mult, maramureșeanul l-ar fi bătut pe actualul concubin al femeii.

Pe lângă cele trei ordine provizorii de restricție, cei trei agresori s-au ales și cu câte un dosar penal.

Sorin Țârcă