ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Râșnovenii își pot plăti din 10 ianuarie impozitele și taxele locale

Publicat: joi, 6 Ianuarie 2022 , ora 17.20
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Râșnovenii își pot plăti din 10 ianuarie impozitele și taxele locale.

Totodată, contribuabilii vor plăti și în anul 2022 impozite nemajorate, din inițiativa autorităților locale, singurele creșteri fiind cauzate de aplicarea prevederilor legislației naționale.

Consiliul Local Râșnov nu a stabilit pentru 2022 cote adiționale la impozitele și taxele locale, decizie care se menține în orașul nostru pentru al 18-lea an consecutiv. Au apărut indexări cu rata inflației pe parcurs, impuse de Codul Fiscal, dar la Râșnov nu s-a uzat de prevederile legislative care permit administrațiilor locale să impună cote de impozit suplimentare față de cele minime stabilite prin lege”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Râșnov, Răzvan Iancu.

Ca în fiecare an, plata se poate face atât „fizic”, la casieria din incinta sediului Primăriei Râșnov, cât și în format electronic, accesând www.ghiseul.ro sau de pe site-ul Primăriei Râșnov, www.primariarasnov.ro.

Radio România Brașov FM