ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Peste 40 de utilaje de deszăpezire, pe străzile orașului, azi noapte

Publicat: miercuri, 26 Ianuarie 2022 , ora 9.37
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

44 de utilaje ale firmei responsabile cu deszăpezirea municipiului au intervenit azi noapte, dar și în această dimineață, pentru întreținerea șoselelor din oraș și din Poiană.

Au fost curățate atât străzile principale, cât și cele secundare și din interiorul cartierelor, au transmis reprezentanții municipalității.

Aceștia au adăugat că la acest moment toate străzile principale și majoritatea celor secundare sunt deszăpezite ,,la negru”.

Se mai acționează, cu 10 utilaje, în interiorul cartierelor și pe străzile în pantă din cartierul Șchei.

În această noapte s-au utilizat aproximativ 170 de tone de material antiderapant. Acesta este format dintr-un amestec de sare cu un inhibitor de coroziune, care asigură eficiență până la -24,5 grade Celsius. Potrivit autorităților, amestecul protejează atât carosabilul și caroseriile mașinilor, cât și spațiile verzi.

Cetățenii pot solicita intervenția mașinilor de deszăpezire la dispeceratul Comprest, la numărul de telefon 0268-416495.

În cazul în care solicitările nu sunt rezolvate, cetățenii pot sesiza acest lucru la dispeceratul Primăriei Brașov, tel. 0268-416550, sau direct la Serviciul de Urmărire Contracte Salubrizare și Deszăpezire din cadrul Primăriei Brașov - tel. 0268 416550, tasta 9, int. 127, 253, 254, email: salubrizare@brasovcity.ro.

Radio România Brașov FM