ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Wi-Fi gratuit în centrul comunei Feldioara

Publicat: luni, 31 Ianuarie 2022 , ora 12.34
Sursa foto: wifi4eu.ec.europa.eu
Sursa foto: wifi4eu.ec.europa.eu

Centrul Comunei Feldioara a fost conectat la internet printr-o rețea de Wi-Fi.

Investiția a fost de 15.000 de euro, bani de la Comisia Europeană, prin programul WIFI4EU, iar echipamentele au fost montate în mai multe locuri din comună, inclusiv la Cetatea Feldioara.

Locuitorii pot beneficia de internet în comună la Cetatea Feldioara, Liceul «Petru Rareș», la zona de parcuri din Feldioara și Rotbav, cartierul de blocuri Brazilor, dispensar, punctul SMURD, căminele culturale, stațiile de autobuz, baza sportivă, deci sunt foarte multe locații în care se poate accesa gratuit internetul. Este un lucru bun pentru locuitorii din comuna noastră”, a spus primarul Sorin Taus la emisiunea Pulsul Zilei, de la Radio România Brașov FM.

Interesul comunității este mare, au precizat autoritățile locale, fiind înregistrat un număr semnificativ de conectări la rețea în doar câteva zile de la darea în folosință a echipamentelor.

Sursa foto: wifi4eu.ec.europa.eu

Nucu Jalea