ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Pedepse majorate pentru criminalii care au violat o femeie fără adăpost din Săcele

Publicat: marți, 1 Februarie 2022 , ora 11.06
Sursa foto: arhivă / pixabay.com
Sursa foto: arhivă / pixabay.com

Curtea de Apel a decis să majoreze cu 6 ani pedeapsa primită în primă instanță de un tânăr care a șocat comunitatea locală din municipiul Săcele, după ce a ucis, în 2020, o femeie a străzii.

Bărbatul de 25 de ani a primit o sentință de 24 de ani de închisoare. El a fost găsit vinovat pentru omor calificat și viol.

Pedepepsa a fost majorată și pentru un al doilea tânăr acuzat de complicitate la omor. În primă fază, acesta primise 13 ani de închisoare, dar Curtea de Apel i-a majorat pedeapsa la 18 ani și 8 luni.

Decizia Curții de Apel Brașov este definitivă.

Crima, de o cruzime extremă, ale cărei detalii au surprins până și polițiștii, s-a petrecut în noaptea de 21 spre 22 noiembrie 2020, în scara unui bloc din orașul brașovean Săcele.

Victima, în vârstă de 65 de ani, a murit în chinuri groaznice, fiind găsită fără suflare, a doua zi dimineața, de către oamenii din bloc. Judecătorii au apreciat că victima a fost supusă unor chinuri care i-au cauzat ruperea mai multor organe interne. În plus, pe corpul femeii au fost descoperite și alte urme de violență, semn că a fost bătută și ținută cu forța de gură să nu strige după ajutor.

Sursa foto: arhivă / pixabay.com

Radio România Brașov FM