ACUM:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Complex recreațional și de recuperare cu piscine acoperite și terenuri de tenis, la Codlea

Publicat: miercuri, 2 Februarie 2022 , ora 14.05
Sursa foto: Primăria Codlea
Sursa foto: Primăria Codlea

Piscine acoperite, terenuri de tenis, patinoar și un restaurant - toate acestea vor fi realizate, în următorii doi ani, din fonduri europene, în Parcul Maial din municipiul Codlea.

“Vorbim despre un centru
recreațional (...) Facem acest proiect din bani europeni. Vom avea bazine de înot acoperite, inclusiv centru de recuperare și, bineînțeles, săli de fitness, (…) tot ceea ce este necesar pentru petrecerea timpului liber într-un mod sănătos”, a spus primarul localității, Mihai Cîmpeanu.

Proiectul are două componente, respectiv una indoor și cealaltă outdoor.

Vom avea terenuri de tenis care pe perioada iernii se vor transforma în patinoare pentru că vom monta direct o instalație care să permită acest lucru. Vom avea inclusiv un skate park, alei, zone verzi ș.a.m.d. Practic, este un complex recreațional care are cam tot ce îi trebuie”, a adăugat Mihai Cîmpeanu.

Valoarea contractului se ridică la 14,4 milioane de lei, iar termenul de finalizare asumat de asocierea de firme care a câștigat licitația pentru realizarea proiectului este de 24 de luni.

Camelia Vlad