ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Stadiul lucrărilor la grădinița de pe strada Negoiu din municipiul Făgăraș

Publicat: miercuri, 9 Februarie 2022 , ora 12.17
Sursa foto: Primăria Făgăraș
Sursa foto: Primăria Făgăraș

Primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, a anunțat că s-au finalizat lucrările la acoperișul grădiniței de pe strada Negoiu. În prezent se realizează instalațiile electrice, de încălzire și sanitare, iar apoi se vor face finisajelor interioare și exterioare.

În municipiul Făgăraș sunt, la acest moment, 6 grădinițe și alte două în construcție. Chiar și așa, cererea este mult mai mare față de infrastructura existentă.

“Implementarea proiectului, începută în vara anului 2021, a ajuns la 55%. După finalizarea lucrărilor, aici vor învăța copii repartizați în 4 grupe, iar fiecare grupă va dispune de o sală de clasă. Clădirea va mai avea un spațiu multifuncțional, un vestiar, un cabinet medical, un izolator cu grup sanitar propriu, două grupuri sanitare pentru copii, un grup sanitar care va deservi și persoanele cu dizabilități, un depozit, un oficiu, o terasă acoperită și una neacoperită”, a precizat Liviu Ardelean, consilierul primarului.

Suprafața desfășurată a viitoarei unități de învățământ preșcolar este de aproximativ 600 de metri pătrați.

Proiectul este realizat în cadrul parteneriatului încheiat de Primăria Municipiului Făgăraș cu Ambasada Statelor Unite ale Americii – Biroul de Cooperare în Domeniul Apărării. Investiția are o valoare de aproape 1,6 milioane de lei.

Radio România Brașov FM