ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Au fost prinse persoanele responsabile de furtul sistemului de iluminare din insulele de calmare de pe DN 1

Publicat: vineri, 11 Februarie 2022 , ora 11.37
Sursa foto: arhivă / DRDP Brașov
Sursa foto: arhivă / DRDP Brașov

2 persoane bănuite că ar fi furat o parte a sistemului de iluminat de pe DN 1 (informații aici) au ajuns în arest în urma cercetărilor efectuate de polițiștii de la Voila.

„În fapt, la data de 03 februarie 2022, polițiștii au fost sesizați de către un reprezentant al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere cu privire la faptul că în noaptea de 01/02 februarie 2022, de pe DN1, sectorul de drum cuprins între localitățile Șinca, Șercaia și Mândra din județul Brașov ar fi fost sustrase 4 ansambluri de iluminare”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisarul Alina Ivan.

Polițiștii au efectuat cercetări și nu a durat mult până au găsit bunurile sustrase.

Polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei, respectiv un bărbat în vârstă de 38 ani din localitatea Șinca și un bărbat în vârstă de 47 ani din localitatea Crizbav, județul Brașov. La data de 10 februarie, polițiștii brașoveni au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară în urma cărora au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a adăugat comisarul Alina Ivan.

Cei doi suspecți au fost introduși în arestul Poliției. Cercetările continuă, iar la finalizarea acestora se va propune o soluție legală.

Sursa foto: arhivă / DRDP Brașov

Sorin Țârcă