ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

600 de apartamente din Florilor, fără căldură până joi dimineața. Intervenție complexă pentru repararea rețelei de transport agent termic (VIDEO)

Publicat: marți, 15 Februarie 2022 , ora 13.35
Sursa foto: Serviciul Public Local de Termoficare
Sursa foto: Serviciul Public Local de Termoficare

Cei 600 de abonați din Florilor afectați de avaria majoră a rețelei de transport a agentului termic vor rămâne fără căldură până joi dimineața. Asta deoarece lucrările de reparații vor dura mai mult decât termenul estimat inițial de Serviciului Public Local de Termoficare (SPLT).

Din păcate, intervenția este mai complexă decât se estimase inițial, având în vedere că este necesară înlocuirea, pe ambele rețele, tur-retur, a unor tronsoane de câte 24 de metri de conductă. (…) cel mai scurt termen în care pot fi finalizate aceste lucrări este miercuri seara. Având în vedere starea acestei rețele de transport, un termen realist pentru reluarea furnizării de agent termic este joi dimineața”, au precizat reprezentanții SPLT.

Reamintim că, ieri seara, a fost identificată o avarie pe rețeaua de transport a agentului termic, Dn 500mm, localizată în curtea Școlii Gimnaziale nr. 11.

În această dimineață, SPLT a sistat furnizarea agentului termic pentru 600 de apartamente.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: Serviciul Public Local de Termoficare
Radio România Brașov FM