ACUM:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Investiții de peste 35 milioane de euro la Săcele

Publicat: joi, 17 Februarie 2022 , ora 12.05
Sursa foto: Compania Apa Brașov
Sursa foto: Compania Apa Brașov

Infrastructura de apă va fi extinsă și reabilitată în Săcele, pe o lungime de aproximativ 50 de km, pe 76 de străzi.

De asemenea, vor fi realizate lucrări și pentru extinderea și reabilitarea rețelei de canalizare, pe o lungime de aproximativ 50 de km, pe 87 de străzi.

Pe lângă aceste lucrări, vor mai fi realizate și 4 stații noi de repompare, 1 stație de clorinare în zona Carierei - Bunloc, un Sistem SCADA, aducțiuni de apă, pe o lungime de 3,83 km, 5 stații de pompare a apei uzate și conducte de refulare, pe o lungime de 1,4 km.

Valoarea totală estimată a lucrărilor, pentru localitatea Săcele, este de 35,67 milioane de euro, fără TVA.

Aceste investiții fac parte din "Proiectul regional de Dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Brașov / Regiunea Centru". Localitățile care vor beneficia de investiții prin intermediul Programului Operațional de Infrastructură Mare și a Programului Operațional de Dezvoltare Durabilă sunt: municipiile Brașov, Săcele, Codlea, orașele Rupea, Ghimbav, comunele Hoghiz, Prejmer, Hărman, Feldioara, Hălchiu, Sânpetru, Bod și Homorod. Valoarea totală a investiției este de aproximativ 250 de milioane de Euro.

Radio România Brașov FM