ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

La Brașov se reduce numărul centrelor de vaccinare antiCovid

Publicat: joi, 17 Februarie 2022 , ora 16.33
Sursa foto: arhivă / Facebook / Instituția Prefectului Județului Brașov
Sursa foto: arhivă / Facebook / Instituția Prefectului Județului Brașov

Mai multe centre de vaccinare anticovid din județul Brașov vor fi închise în perioada următoare, pentru că sunt tot mai puțini doritori să se imunizeze.

Facem o analiză și urmează să închidem o parte din centrele de vaccinare. Unele se vor închide zilele acestea, iar altele sunt propuse pentru data de 28. Vedem ce se mai întâmplă până atunci și care va fi adresabilitatea. La unele centre sunt închise anumite fluxuri. De exemplu, la Spitalul Militar se închide un flux de vaccinare, la Făgăraș, la Sânpetru, Prejmer, Moieciu. Sunt mai multe locații care se închid. O parte dintre ele și-au redus activitatea”, a explicat directorul DSP Brașov, Claudia Bularca.

La nivelul județului Brașov s-au vaccinat în ultima perioadă circa 250 de persoane, în toate cele 20 de centre deschise în acest scop, precum și în cabinetele medicilor de familie.

În total, de la începutul campaniei de vaccinare (decembrie 2020), în centrele din județul Brașov au fost administrate aproape 550.000 de doze de vaccin specific, dintre care aproape 300 la copii din grupa de vârstă 5-11 ani.

Sursa foto: arhivă / Facebook / Instituția Prefectului Județului Brașov

Camelia Vlad