ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Păstrează Brașovul curat ca să nu fii sancționat!“

Publicat: joi, 24 Februarie 2022 , ora 14.11
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

"Păstrează Brașovul curat ca să nu fii sancționat!" este sloganul sub care se desfășoară campania de informare și de prevenire, demarată astăzi de polițiștii locali din cadrul Biroului Activități Comerciale și Protecția Mediului.

Astfel, cetățenii sunt înștiințați despre faptul că depozitarea deșeurilor aduse din alte localități la platformele de deșeuri din municipiul Brașov constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 800 și 1600 lei, pentru persoanele fizice, respectiv între 1600 și 2500 lei pentru persoanele juridice.

Acțiunea de informare a început în cartierul "Liziera", care, administrativ, ține de comuna Hărman, dar este situat în capătul străzii Fundătura Hărmanului, din Brașov.

Potrivit Poliției Locale, în ultima lună a fost monitorizată această zonă și au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 2.400 de lei, persoanelor care au domiciliul în cartierul din Hărman și care au fost surprinse că au transportat și depozitat deșeurile la un punct de colectare din oraș.

Acțiunea de informare și prevenire va continua în toate zonele limitrofe municipiului Brașov.

Camelia Vlad