ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Filiala județeană ALDE Brașov se pregătește să intre în marea familie liberală

Publicat: miercuri, 9 Martie 2022 , ora 9.23
Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Filiala județeană ALDE Brașov se pregătește să intre în marea familie liberală, prin fuziunea cu PNL care ar putea fi stabilită la nivel național în perioada următoare, a anunțat președintele interminar al formațiunii politice locale, Gheorghe Popa.

"Există intenție de fuziune cu Partidul Național Liberal. Noi întodeauna am susținut proiectele în zona liberală. Sunt două comisii, una din partea noastră și una din partea Partidului Național Liberal care poartă discuții săptămânale. Urmează să se întocmească un protocol care va respecta anumite criterii. În funcție de mărimea fiecărei organizații, ponderea va fi mai mare sau mai mică în PNL-ALDE", a spus acesta.

Filiala ALDE Brașov, cu cei peste 2.500 de membri cotizanți, este coordonată, începând cu luna februarie, de medicul Gheorghe Popa, fost doctor la FC Brașov, în prezent la Clubul sportiv Sepsi Sf. Gheorghe.
Camelia Vlad