ACUM:
19.00
Rockada
Urmează:
20.00
Rockada
Apoi:
21.00
Teatrul Național Radiofonic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mulțumiri pentru brașoveni din partea ucrainenilor din Mykolaiv (VIDEO)

Publicat: duminică, 13 Martie 2022 , ora 12.08
Sursa foto/video: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto/video: Primăria Municipiului Brașov

Primarul orașului ucrainean Mykolaiv a transmis mulțumiri Brașovului pentru ajutorul acordat localității aflate sub tirul artileriei rusești.

“Dragă comunitate din Brașov. Vă mulțumim pentru ajutorul umanitar pe care l-ați trimis Mykolaiv în aceste zile grele. Nu vom uita niciodată acest lucru și vom aprecia întotdeauna bunătatea voastră. Astăzi ne apărăm orașul și întreaga Ucraină de un inamic mare și puternic care are un singur scop - să aducă durere familiilor noastre și să ne distrugă casele. Dar sunt sigur că, cu sprijinul vostru și al întregii lumi democratice, vom câștiga acest război oribil. Vă mulțumim pentru ajutor și cooperare din partea întregului oraș Mykolaiv. Glorie Ucrainei!”, a spus primarul din Mykolaiv, Oleksandr Senkevici.

O locuitoare a orașului Mykolaiv, care era prezentă la sosirea camioanelor cu ajutoare, a transmis și ea un mesaj Brașovului:

“Două camioane pline cu produse care de mult ne lipseau au ajuns din Brașov în Mykolaiv. Mulțumesc primarului, domnul Allen Coliban, care s-a oferit să ne ajute din primele zile ale invaziei ruse. Multe mulțumiri întregii comunități din Brașov pentru susținerea oferită! Mykolaiv va aprecia întotdeauna acest ajutor!”.

Reamintim că la începutul acestei săptămâni, două camioane cu alimente neperisabile și alte bunuri necesare de urgență în Ucraina au plecat spre Mykolaiv, de la Brașov.

Orașul de destinație se confruntă cu o mare lipsă de alimente, din cauza războiului.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Primarul din Mykolaiv, Oleksandr Senkevici
Sorin Țîrcă