ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

2 accidente pe pârtiile din Poiană, luni

Publicat: marți, 15 Martie 2022 , ora 9.28
Sursa foto: Salvamont Poiana Brașov
Sursa foto: Salvamont Poiana Brașov

Salvamontiștii au intervenit, ieri, la 2 accidente pe pârtiile din Poiană.

O persoană a fost transportată la spital pentru controale suplimentare de specialitate, iar cea de a doua s-a prezentat singură la cabinetul medical din cadrul bazei de salvare montană Cristianul Mare.

De la începutul sezonului, salvatorii montani din Poiana Brașov au intervenit în 439 de cazuri, totalizând 460 de persoane care s-au accidentat, rătăcit sau care au avut nevoie să fie evacuate.

Pentru prevenirea accidentelor, salvamontiștii reamintesc că este important să urcați și să stationați numai pe marginea pârtiei și numai în zonele în care ceilalți schiori vă pot repera ușor, unde nu sub ruperi de pantă, curbe, etc.

Nu staționați niciodată în zonele înguste ale pârtiei, iar când schiați pe aceste secțiuni, asigurați-vă că lasați culoare de trecere, astfel încât ceilalți practicanți să vă poată depăși în siguranță.

Nucu Jalea