ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cea mai lungă tiroaliană din țară ar putea fi accesibilă după sărbătorile de Paște

Publicat: vineri, 18 Martie 2022 , ora 10.46
Sursa foto: radioiasi.ro
Sursa foto: radioiasi.ro

Dacă vremea va permite și nu vor mai fi ninsori, cea mai lungă tiroliană din țară, cea de la Canionul 7 Scări, din Masivul Piatra Mare, va fi redeschisă pentru turiști după sărbătorile pascale, a declarat pentru Radio România Brașov FM primarul municipiului Săcele, Virgil Popa.

Edilul a precizat că la acest obiectiv tutristic nu s-au mai făcut investiții majore în ultimul timp, doar reparații și lucrări de conservare.

"Sigur că la Canionul 7 scări trebuie, în fiecare an, făcute reparații. Acum sunt închise pe perioada de iarnă, dar cum va permite vremea se va redeschide, probabil după Paști pentru că la ora actuală este zăpada foarte mare în Piatra Mare. Și tiroliana tot atunci vrem să o deschidem, probabil după sărbători. Având în vedere că este cea mai lungă din țară, aproximativ 3800 de metri, și aici vor fi investiții suplimentare pentru că, în fiecare an, trebuie să reparăm tronsoanele, sistemul de prindere și le avem pe toate în vedere astfel încât să putem asigura turiștilor care vin în zonă și această zonă de divertisment", declarat primarul municipiului Săcele, Virgil Popa.

Camelia Vlad