ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Accident grav la o competiție automobilistică, pe Ocolitoare. Un tânăr spectator și-a pierdut viața

Publicat: duminică, 27 Martie 2022 , ora 13.11
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

UPDATE ORA 13.25:

"Cadrele medicale au declarat decesul victimei", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisarul Alina Ivan. Tânărul avea 19 ani, a adăugat reprezentantul Poliției.

..........

Un tânăr este în stare gravă după ce a fost rănit în timpul unei competiții automobilistice care se desfășoară pe ocolitoarea Brașovului.

“În cadrul competiție Promo Rally (...)un spectator a fost grav rănit. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD tip C. Bărbatul în vârsta de 21 ani se află în stop cardio-respirator și i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maiorul Ciprian Sfreja.

Oamenii legii efectuează cercetări:

“Un conducător auto, participant la concurs, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat în afara acesteia accidentând un spectator. (...) Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisarul Alina Ivan.

Radio România Brașov FM