ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

2 angajați ai Poliției Locale, cercetați pentru luare de mită

Publicat: miercuri, 6 Aprilie 2022 , ora 16.18
Sursa foto: pixabay.com
Sursa foto: pixabay.com

Procurorii brașoveni și ofițeri ai Direcției Generale Anticorupție au descins, miercuri, la sediul Poliției Locale Brașov. După audieri care au durat mai multe ore, doi agenți cu funcții de execuție sunt suspectați că au luat mită de la dezvoltatori imobiliari din municipiul Brașov.

Concret, susțin procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, oamenii legii nu și-ar fi îndeplinit atribuțiile de serviciu și pentru aceasta ar fi primit anumite sume de bani sau alte bunuri. Este vorba despre atribuții privind efectuarea de lucrări pe anumite șantiere din Brașov, unde existau informații că unele lucrări nu sunt conforme cu proiectul autorizat. Cu toate acestea, nu s-a dispus oprirea lucrărilor sau nu au fost luate măsurile legale.

Anchetatorii spun că în acest caz putem vorbi chiar despre un pericol social, pentru că organele care ar trebui să verifice dacă standardele tehnice sunt respectate ar trebui să-și facă datoria legală și să dispună oprirea lucrărilor, repunerea în situația legală sau chiar dărâmarea construcțiilor făcute fără respectarea normelor tehnice, ceea ce nu s-a întâmplat.

Lucrările vizate de anchetă s-au desfășurat în anul 2021.

Radio România Brașov FM