ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Culori din Poezie”- Eveniment - concurs la Biblioteca Județeană George Barițiu

Publicat: miercuri, 6 Aprilie 2022 , ora 20.02

Lumea poeziei prin culori. O puteți (RE)descoperi la evenimentul - concurs “Poezii ilustrate”, organizat de Biblioteca Județeană „George Barițiu din Brașov”.

Cea de-a 4-a ediție este prezentată în acest an sub denumirea: “Culori din poezie”, iar conceptul evenimentului încadrează realizarea unor lucrări/ilustrații inspirate din versuri de poezie și îmbină astfel două arii ale creației care devin complementare.

Dacă sunteți interesați, puteți trimite, până în 10 aprilie, un mesaj sau comentariu cu poezia preferată și motivele pentru care o îndrăgiți. Dintre sugestiile primite vor fi selectate 6 poezii care vor fi principala sursă de inspirație în realizarea unor lucrări artistice.

Ilustrațiile poeziilor împreună cu versurile din care acestea au fost inspirate vor fi prezentate în cadrul unei expoziții, la Sediul Central al Bibliotecii Județene George Barițiu Brașov.

Hai să poezim!


Managerul Bibliotecii Județene Daniel Nazare a vorbit despre expoziție și despre surprizele care vă așteaptă în direct, cu Florin Pop, la emisiunea Pulsul Zilei, difuzată la Radio România Brașov FM. Interviul, aici:

Radio România Brașov FM