ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Verificări ITM la producătorii de panificație și patiserie

Publicat: marți, 12 Aprilie 2022 , ora 16.31
Sursa foto: pixabay.com
Sursa foto: pixabay.com

La începutul acestei luni, inspectorii de muncă din Brașov au verificat societățile care au ca domeniu de activitate fabricarea produselor de panificație și patiserie.

S-au efectuat controale pentru a se urmări dacă se respectă normele de sănātate și securitate în muncā, precum și dacă există angajați care lucrează fără forme legale.

“La nivelul județului Brașov, inspectorii de muncă au verificat 29 de angajatori, iar în domeniul securității și sănătății în muncă, ca urmare a deficiențelor constatate s-au aplicat amenzi în valoare de 4.000 lei precum și 4 avertismente. Principalele nereguli au constat în: neacordarea echipamentului individual de protecție, neinstruirea lucrătorilor la angajare și la locul de muncă, nedepunerea notificărilorîn ceea ce privește substanțele chimice utilizate, neefectuarea de verificări la instalațiile electrice, neautorizarea activității din punct de vedere al securității și sănătății în muncă”, a precizat șeful ITM Brașov, Adrian Reit.

În domeniul relațiilor de muncă nu au fost depistate cazuri de muncă nedeclarată.

Radio România Brașov FM