ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ample lucrări de modernizare la Școala Gimnazială din Vulcan

Publicat: miercuri, 13 Aprilie 2022 , ora 7.22
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Elevii școlii din Vulcan nu vor mai fi nevoiți să învețe în schimburi. Asta deoarece Primăria Vulcan a scos la licitație lucrările pentru extinderea unității de învățământ din localitate.

Este un nou corp, cu 8 săli de clasă, cabinet medical, grupuri sanitare și o bibliotecă. Suprafața noii clădiri va fi de aproape 1.000 de metri pătrați.

"Unul dintre cele mai importante obiective de investiții îl reprezintă extinderea Școlii Gimnaziale Vulcan. Importanța acestui proiect este dată de faptul că vom mări numărul de săli de curs pentru ca procesul de învățământ să se desfășoare într-un singur schimb. Valoarea execuției este de 3.769.435 lei fără TVA, plus 500.000 de lei dotările necesare. Durata de execuție a acestui proiect va fi de 12 luni", ne-a spus primarul comunei Vulcan, Marius Adrian Doda.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 aprilie, ora 15.00.
Radio România Brașov FM