ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

CFR suplimentează numărul de trenuri în perioada Sărbătorilor Pascale

Publicat: vineri, 22 Aprilie 2022 , ora 9.28

CFR Călători își adaptează capacitatea de transport, în perioada 21 - 25 aprilie, prin suplimentarea trenurilor cu vagoane clasă, de dormit și cușetă, folosind întregul parc de material rulant tethnic disponibil, în special pe rutele ce înregistrează cele mai mari solicitări de trafic.

Potrivit unui comunicat de presă al operatorului feroviar național, în perioada 29 aprilie - 1 mai 2022, CFR Călători va suplimenta cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații, în special cele spre litoral și Valea Prahovei.  

Conform sursei citate, spre deosebire de anul trecut, numărul de legături este mai mare, pe fondul existenței unui mers de tren cadențat (la 1-2 ore), pe ruta București Nord - Constanța.

Conexiunea între litoral și Brașov este asigurată cu trei perechi de trenuri directe față de anul trecut, când erau două perechi de trenuri directe, se menționează în comunicat.

Radio România Brașov FM