ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Kids Tâmpa a pierdut cu Hermannstadt 2

Publicat: sâmbătă, 7 Mai 2022 , ora 15.00
sursa foto: SRR
sursa foto: SRR

In Liga a treia de fotbal Kids Tâmpa Brașov a pierdut cu 4-1 pe terenul celor de la FC Hermannstadt 2, într-un meci din returul play-out-ului Seria a 5-a.

"Urșii" au început bine meciul și au deschis scorul în minutul 22, prin Zota, dar, după aceea, totul s-a schimbat, iar gazdele au punctat de 4 ori. Brașovenii au terminat jocul în 10 jucători, Dima fiind eliminat în minutul 60 pentru două cartonașe galbene.

"Un meci pe care l-am început bine, am reușit să marcăm primii. Dar, apoi, două erori personale le-au permis gazdelor ca să întoarcă rezultatul pe tabelă în doar 5 minute. Nu am mai reușit să ne regăsim ritmul de joc de atunci, astfel că nu am putut face mai mult. Mai ales că am jucat în 10 în ultima jumătate de oră. Mergem însă înainte", a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.

"Urșii" au consemnat o nouă premieră la jocul contra sibienilor, Cosmin Goșman, un alt fotbalist născut în 2006, făcându-și debutul la Liga a 3-a, în minutul 88, când a intrat în locul lui Zota.

În etapa următoare, programată pe 14 mai, Kids Tâmpa va primi vizita celor de la CSO Plopeni.

Radio România Brașov FM