ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ajutor pentru cazare, după incendiul din Rulmentul

Publicat: duminică, 22 Mai 2022 , ora 12.12
14 persoane care locuiau în blocul în care vineri seara a izbucnit un incendiu violent, au cerut sprijin Primăriei Brașov. 12 dintre aceste persoane vor fi găzduite de CATTIA - locul în care sunt cazați și refugiații ucraineni - iar alte două persoane au ales să meargă la Direcția de Asistență Socială. 7 dintre persoanele care au cerut asistență au ajuns deja la CATTIA, iar două dintre acestea vor fi transportate la DAS. Celelalte 7 persoane vor ajunge la CATTIA cu ajutorul RAT Brașov. Restul locatarilor au apelat la rude sau la prieteni ori, chiar au ramas sa doarma in imobilul afectat de incendiu.
Toate utilitățile la blocul mistuit de flăcări au fost oprite. Poliția Locală asigură paza imobilului afectat de incendiu. O cisternă cu apă a fost amplasată de Compania Apa la fața locului.
Imobilul din zona Rulmentul are 84 de apartamente, iar, în urma incendiului, toate persoanele au fost evacuate. 30 dintre acestea au primit ingrijiri medicale deoarece erau intoxicate sau au făcut atac de panică. Nicio persoana nu a necesitat transportarea la spital.
Sorin Țîrcă