ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Campanie de prevenire a consumului de droguri, în școli

Publicat: joi, 26 Mai 2022 , ora 13.41
Sursa foto: arhivă / Poliția Română
Sursa foto: arhivă / Poliția Română

Prefectura Brașov, împreună cu mai multe entități din județ, va lansa, în următorul an școlar, o campanie de informare în rândul elevilor pentru prevenirea consumului și comercializării de droguri.

Proiectul se va adresa unui număr de aproximativ 15.000 de elevi, din 400 de clase din tot județul.

Este un proiect pilot, care are ca obiectiv principal consilierea elevilor din clasele a V-a și a IX-a din unitățile de învățământ ale județului Brașov, în ceea ce privește consumul și comercializarea de droguri. Este un proiect pe care îl facem în parteneriat cu Inspectoratul Școrar Județean, cu Centrul de Combatere Prevenire și Consiliere Antidrog din Brașov, cu Inspectoratul Județean de Poliție, prin Biroul de Siguranță Școlară, cu Consiliul Județean al Elevilor și Consiliul Județean al Părinților. Ne dorim să aibă succes, pentru că, într-adevăr, fenomenul consumului și comercializării drogurilor este un fenomen care ne interesează și pe care vrem să îl gestionăm cât mai bine la nivelul județului Brașov”, a explicat prefectul Județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii.

Proiectul va fi implementat lunar, în ora de dirigenție, iar la întrebările elevilor vor răspunde specialiști și psihologi din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Brașov.

Nucu Jalea