ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bărbat din Brașov, dat dispărut

Publicat: joi, 26 Mai 2022 , ora 15.10
Sursa foto: IPJ Brașov
Sursa foto: IPJ Brașov

Un bărbat de 41 de ani din municipiu este dat dispărut.

Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale a fost sesizată de către un bărbat din municipiul Brașov, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 41 ani, a plecat de la domiciliu și nu a revenit până în prezent. Semnalmente: înălțime 1,82 m, greutate 82 kg, ochi albaștri, păr șaten, constituție normoponderală. La momentul plecării bărbatul era îmbrăcat cu geacă de fâș, de culoare neagră, pantaloni, tip blue-jeans, de culoare albastră, model larg, pantofi de culoare neagră. Nu are asupra sa telefon mobil. Bărbatul este cunoscut cu plecări de la domiciliu, aceasta obișnuind să călătorească cu trenul”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Radio România Brașov FM