ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

65 de elevi din Brașov vor primi ajutor financiar ca să-și cumpere calculatoare

Publicat: marți, 7 Iunie 2022 , ora 14.40
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

65 de elevi din Brașov vor primi ajutor financiar ca să-și cumpere calculatoare. Este vorba despre un ajutor de 200 de euro, iar lista acestora a fost publicată de Ministerul Educației.

Venitul maxim brut pe membru de familie pentru care se acordă acest ajutor este de 250 de lei. La nivelul întregii țări, este vorba despre aproximativ 2000 de beneficiari.

Potrivit calendarului aprobat prin ordin de ministru pentru acest program, până în 10 iunie este perioadă de contestații.

Lista finală, după soluționarea contestațiilor, va fi publicată în data de 15 iulie.

Eliberarea bonurilor valorice către beneficiari va trebui făcută în perioada 16-31 august, după achiziția bonurilor de către Minister și distribuirea lor către Inspectoratele Școlare.

Până în data 14 octombrie, beneficiarii trebuie să-și achiziționeze calculatoarele, iar apoi să depună copii după facturi.

Adina Chirvasă