ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Arena Urșilor” revine la Brașov!

Publicat: marți, 21 Iunie 2022 , ora 16.20
Sursa foto: Facebook / Dedication Lab - Inovare sociala
Sursa foto: Facebook / Dedication Lab - Inovare sociala

După o pauză de mai bine de 10 ani, evenimentul cunoscut ca „Arena Urșilor - antreprenoriat și inovare socială”, este reluat la Brașov de Asociația Pro Afaceri România.

Prin acest concept, mediul de afaceri brașovean își propune să susțină ideile antreprenoriale valoroase prezentate de tineri.

Vom oferi premii de circa 1800 de euro celor care vin și, în fața «urșilor», își vor prezenta idei de antreprenoriat social. Noi suntem în acest eveniment în parteneriat cu Dedication Lab, ONG care susține diferite cauze sociale și am încercat să facem un melanj, un mix între partea socială și partea economică, iar la acest eveniment exact asta vom face. «Urșii» sunt oameni cu experiență, oamenii din zona de management, din zona de antreprenoriat și vor evalua din mai multe puncte de vedere planurile de afaceri pe care acești tineri le propun în fața lor”, a precizat fondatorul Asociației Pro Afaceri, Sorin Peligrad.

În prima ediție a evenimentului „Arena Urșilor”, de astăzi, vor fi evaluate 5 soluții dezvoltate în cadrul laboratorului de inovare socială din cadrul îngrijirilor la domiciliu – Dedication Lab.

Candidatii își vor prezenta ideile de afaceri, printre care conceperea unui muzeu senzorial și o spălătorie ecologică.

Cele mai bune 3 soluții vor fi premiate cu suma totală de 1800 de euro oferită de Asociația “Pro Afaceri”.

Camelia Vlad