ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Direcția de Asistență Socială angajează 46 de persoane

Publicat: miercuri, 6 Iulie 2022 , ora 13.46
Sursa foto: Facebook / DGASPC Brasov
Sursa foto: Facebook / DGASPC Brasov

Continuă recrutarea de personal pentru serviciile publice din Brașov, astfel că și cei de la Direcția de Asistență Socială au scos la concurs 46 de posturi.

Posturile vacante sunt atât pentru perioadă determinată, cât și nedeterminată, iar explicații am primit de la responsabilul cu informațiile publice al Direcției de Asistență Socială, Monica Chelban:

"Este vorba despre posturi de asistenți sociali, psihologi, psihopedagogi, îngrijitori, îngrijitori la domiciliu, infirmiere, supraveghetori de noapte, inspectori, referenți sau posturi de conducere, coordinatori de specialitate, șef serviciu. Tot în această perioadă se derulează concursul pentru ocuparea a 10 posturi de cadre medicale care urmează să deservească activitatea din cabinetele medicale școlare de pe raza municipiului Brașov, iar pentru centrul CATTIA se recrutează doi angajați".

Mai multe informații despre calendarul derulării concursurilor sau despre condițiile specifice, pot fă găsite pe site-ul insituției.

Ruxandra Stoica