ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Crima de la Brașov: Suspectul a mărturist motivul pentru care a ucis-o pe tânăra din Apața

Publicat: vineri, 8 Iulie 2022 , ora 17.41
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

O tânără din Apața în vârstă de 34 de ani care a fost dată dispărută de către concubinul ei a fost găsită decedată în stația de epurare din Bod.

În urma cercetărilor, s-a aflat că femeia practica prostituția de mai mulți ani și era mamă a 4 copii, toți minori. În urma verificării probelor, oamenii legii au mers pe firul anchetei până la suspectul care a fost ridicat astăzi de la domiciliul din Bod.

"Este un dosar deosebit de greu de instrumentat, dar care în cursul zilei de astăzi a fost lămurit cu eforturi foarte mari făcute polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov, Serviciul de Investigații Criminale SAS Brașov, Direcția de Operațiuni Speciale. A fost o colaborare foarte bună. Împreună cu procurorii din cadrul Parchetului Tribunalului Brașov, am lămurit o speță deosebit de complicată în sensul că în noaptea de 1 spre 2 iulie, în acest an, o victima, o persoană de sex feminin, a fost ucisă în zona străzii Aron Pumnul din Municipiul Brașov, după o neînțelegere cu autorul acestei fapte, după care autorul a preluat victima de pe această stradă cu un cărucior, a dus-o în timpul nopții până în zona fabricii Olimpus care este în apropiere Feldioara. În spatele fabricii, în zona râului Bârsa, a îngropat-o pentru a ascunde săvârșirea faptei și în cursul zilei de astăzi a fost identificată de lucrători de poliție și lucrători la Serviciu Criminalistic Brașov. A fost transferată la Serviciul de Medicină Legală, iar în urma autopsiei s-a stabilit că victima a fost strangulată, aceasta fiind cauza decesului, iar la perchezițiile făcute în cursul zilei de astăzi, în casa autorului, au fost identificate bunuri personale ale victimei din care vă pot spune poșeta victimei, geaca de piele pe care o purta în seara în care a fost ucisă. Explicația pe care autorul a dat-o la audieri a fost o neînțelegere în condiție în care victima este adevărat că practica prostituția", a declarat în această seraă la ieșirea de la audieri prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Claudiu Sandu.

Oamenii legii au mai specificat faptul că autorul are antecedente penale. În cursul anului 2015, a săvârșit o faptă de tâlhărie calificată și a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare, la care s-au adăugat aproximativ 2 ani din contopirea unor fapte la fel cu violență săvârșite anterior. În cursul anului 2019 a beneficiat de lege recursului compensatoriu și a fost eliberat condiționat.

Sursa foto: arhivă

Radio România Brașov FM