ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Începe Grădinița de vară la Brașov

Publicat: joi, 4 August 2022 , ora 15.28
Sursa foto: Facebook / Biblioteca Județeană George Barițiu Brașov
Sursa foto: Facebook / Biblioteca Județeană George Barițiu Brașov

Începe Grădinița de vară la Brașov.

Cea de-a XII-a ediție a evenimentului organizat de Biblioteca Județeană „George Barițiu” se va defășura în perioada 8 – 19 august, la Centrul de Excelență pentru Copii și Tineret al insitituției și oferă un cadru potrivit pentru socializare, învățare activă și joacă pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani.

Prin intermediul activităților se dorește oferirea unei alternative potrivite de petrecere a timpului liber pe perioada vacanței de vară.

Ne-a oferit mai multe detalii la emisiunea Pulsul Zilei cu Florin Pop, la Radio România Brașov FM, organizatoarea Grădiniței de vară, Luana Melania Butnariu:

“Scopul nostru este să ne relaxăm, să ne distrăm, să ne recreem, că este vacanță pentru toată lumea, dar să și învățăm ceva. Cei mici care vor veni la noi, în număr de 10, în 2 serii, vor învăța despre regii României, dar vom și dansa, vom și cânta, ne vom și juca. Avem și invitați speciali. Este foarte, foarte important să fructificăm cumva zilele de vacanță. Nu doar să ne jucăm, dar și să învățăm prin joacă”.

Invitații speciali ai acestei ediții au diverse profesii, astfel încât intercațiunea cu cei mici să îi ajute pe aceștia să își dezvolte cunoștintele în diferite domenii precum sănătate, educație rutieră, ecologie, muzică sau psihologie.

Înscrierea se poate face luni, la ora 9.00, la sediul Centrului de Excelență pentru Copii și Tineret sau la numărul de telefon 0268 474 081, de luni până vineri, între orele 11.00 – 14.00, în limita locurilor disponibile impuse de normele de protecție și siguranță.

Bianca Bucă