ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O nouă ediție Libfest, între 18 și 21 august

Publicat: joi, 4 August 2022 , ora 16.35
Sursa foto: Facebook / LibFest
Sursa foto: Facebook / LibFest

După edițiile desfășurate online din cauza pandemiei, Târgul de Carte și Experiențe Culturale Libfest revine în formatul fizic.

Timp de patru zile, între 18 și 21 august, cei prezenți vor putea sta de vorbă cu scriitorii, muzicienii și artiștii preferați.

"Așteptăm toți brașovenii, dar și turiștii, cu lansări de carte, întâlniri cu scriitorii, concerte, ateliere, în perioada 18 - 21 august, în Piața Sfatului, dar și în Piața George Enescu. Libfest, Târgul de Carte și Experiențe Culturale ne dorim să fie o sărbătoare pentru toți cei care își petrec 4 zile la Brașov", a precizat organizatorul evenimentului, Augusta Oniță Bagoly.

Proiectul este cofinanțat de Consiliul Județean Brașov și Primăria Brașov și se dorește ca acesta să fie, ca de fiecare dată, o sărbătoare a culturii.

Sursa foto: Facebook / LibFest

Sorin Țîrcă