ACUM:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ghiozdane pentru sute de copii bolnavi de cancer

Publicat: vineri, 19 August 2022 , ora 14.16
Sursa foto: ABC
Sursa foto: ABC

Aproape 300 de copii bolnavi de cancer vor primi în aceste zile ghiozdane cu rechizite, în cadrul programului inițiat de Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România.

Printre micii beneficiari ai programului se numără 12 copii refugiați din Ucraina.

Acești copii sunt pacienți cu cancer și leucemii sau diferite forme de cancer de sânge și pentru a evita abandonul școlar ne-am gândit că ar trebui să reluăm această acțiune, acest proiect, care nu a mai avut susținere din 2017. Am reușit anul acesta să dăm copiilor noștri din nou echipamente adecvate începerii anului școlar 2022 – 2023”, a precizat președintele Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România, Cezar Irimia.

La Brașov, distribuirea rechizitelor pentru micii pacienți, cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani și care frecventează diferite forme de învățământ, a început astăzi, la sediul Asociației Bolnavilor de Cancer.

Camelia Vlad