ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Transport public gratuit între 9 și 11 septembrie, la Brașov

Publicat: joi, 8 Septembrie 2022 , ora 9.45
Sursa foto: arhivă / RATBV
Sursa foto: arhivă / RATBV

În perioada 9 - 11 septembrie, transportul public în Municipiul Brașov va fi gratuit, în contextul FOV Brașov - Capitala Verde a României.

Reamintim că timp de trei zile se închide și Bulevardul Eroilor, între magazinul Star și Modarom, pentru desfășurarea Street Delivery – Shared Spaces, care vrea să atragă atenția asupra faptului că orașul este un bun comun de care trebuie să ne îngrijim cu toții și care trebuie să răspundă nevoilor tuturor.

Pe de altă parte, Frankencyle merge mai departe prin acțiunea din cadrul Forumul Orașelor Verzi.

Dacă aveți o bicicletă nefolosită  sau  piese prin magazine, cei de la Frankencycle le colectează, recondiționează și vor dona bicicletele unor oameni care nu-și pot permite una.

Parada Bicicletelor revine la FOV, duminică.

Pentru a promova transportul ecologic cât mai mulți brașoveni sunt așteptați să participe pe biciclete, trotinete, role, etc.

Plecarea e programată la 15:30, din Parcul Central, iar caravana va porni într-un tur al orașului până la 18:30, cu punct final în Piața Sfatului. 

Sursa foto: arhivă / RATBV 

Nucu Jalea