ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Certificat de urbanism pentru Autostrada Brașov – Făgăraș

Publicat: luni, 12 Septembrie 2022 , ora 11.17
foto: Președintele CJ Brașov Adrian Veștea
foto: Președintele CJ Brașov Adrian Veștea

A fost semnat certificatul de urbanism pentru Autostrada Brașov - Făgăraș, inclusiv pentru rețelele de utilități din culoarul investiției, a anunțat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

Astfel, la finalul săptămânii trecute, Consiliul Județean Brașov a eliberat documentul către titularul proiectului - Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Traseul tronsonului Brașov - Făgăraș din autostrada A 13 Brașov - Sibiu măsoară aproximativ 48 de km și se va desfășura pe teritoriul administrativ al localităților Codlea, Dumbrăvița, Șinca, Șercaia și Mândra.

"Acest obiectiv investițional este deocamdată în faza de proiectare, incluzând actualizarea studiului de fezabilitate și definitivarea Proiectului pentru Autorizarea lucrărilor de Construire - PAC, însă sperăm ca aceste etape să se deruleze fără probleme, astfel încât achiziția lucrărilor să se poată face într-un timp cât mai scurt", a precizat sursa citată.

Camelia Vlad