ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Dracula Film Festival, săptămâna viitoare, la Brașov

Publicat: miercuri, 5 Octombrie 2022 , ora 17.30
Sursa foto: Facebook / Dracula Film Festival
Sursa foto: Facebook / Dracula Film Festival

Filme horror, SF, supranaturale, thriller sau fantasy, în perioada 12 – 16 octombrie, la Brașov, la ”Dracula Film Festival”.

Evenimentul, ajuns la ediția aniversară cu numărul 10, cuprinde două secțiuni: lungmetraj internațional și scurtmetraj, iar anul acesta va fi organizat și ”Dracula Digital” care se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 16 și 29 ani, pasionate de film și fotografie.

Festivalul va avea loc în 3 spații din Brașov. Proiecțiile fimelor vor avea loc la Cinema Astra, la Centrul Cultural Reduta și la Cinemateca Patria. Deschiderea oficială este miercuri, 12 octombrie, de la ora 19.00, la Cinema Astra, unde difuzăm un film în avanpremieră națională, filmul «Halloween Ends», iar tot la Cinema Astra avem o serie de filme noi care vor fi difuzate în avanpremieră națională. Menționez filmul românesc «Capra cu trei iezi», cu Maia Morgenstern; filmul care a deschis anul acesta festivalul de la Cannes, inclusiv o proiecție specială, o aniversare de 100 de ani de la filmul «Nosferatu»”, a precizat președintele Asociației Fanzin, organizatorul evnenimentului, Marian Gîlea.


Ruxandra Stoica