ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primele posturi pentru Aeroportul de la Brașov vor fi scoase la concurs la finalul acestui an

Publicat: vineri, 7 Octombrie 2022 , ora 13.25
Sursa foto: arhivă / Facebook / Camera de Comerț și industrie Brașov
Sursa foto: arhivă / Facebook / Camera de Comerț și industrie Brașov

67 de posturi vor exista la Regia Autonomă „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav”. Aceasta înseamnă doar o treime din totalul angajaților care vor lucra în perimetrul aeroportului, potrivit organigramei propuse de Consiliul Județean Brașov.

Ocuparea prin concurs a posturilor Regiei „AIBG” RA se va realiza în 3 etape succesive, raportate la momentul operaționalizării Aeroportului, prevăzut pentru vara anului 2023.

Prima etapă este prevăzută să înceapă în perioada noiembrie – decembrie 2022.

Primele posturi care urmează să fie scoase la concurs sunt un post la Compartimentul tehnic-operațional/mentenanță, un post la Compartimentul financiar-contabilitate, două posturi la Compartimentul siguranță și monitorizare a conformității, un post la Compartimentul securitate aeroportuară/administrativ și un post la Compartimentul asistență managerială.

Etapa a doua, în care se vor ocupa posturile de conducere de nivel mediu, va debuta la începutul anului viitor, iar în ultima etapă vor fi concursurile pentru posturile de execuție.

Persoanele interesate să ocupe posturile din cadrul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav trebuie să știe că organizarea concursurilor include și o etapă de verificare aprofundată a fiecărui candidat în parte, privind antecedentele de orice fel, pe care o vor realiza instituțiile statului cu atribuții în domeniu.

Sorin Țîrcă