ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Noi detalii în cazul celor doi soți de la Codlea găsiți înjunghiați

Publicat: marți, 11 Octombrie 2022 , ora 19.00
Sursa foto: radiocluj.ro
Sursa foto: radiocluj.ro

Detalii șocante ies la iveală în urma crimei și tentativei de crimă de la Codlea (vezi aici).

Procurorii brașoveni spun că ambele victime prezentau urme de lovituri de topor și nu exclud ca acestea să se fi rănit reciproc.

Până în acest moment a fost finalizată autopsia victimei decedate, persoana de sex feminin, concluzionând-se ca și cauza a decesului că e vorba de peste 50 de lovituri aplicate în zona capului și a gâtului, cu un corp tăietor, posibil topor. De asemenea, în cazul persoanei de sex masculin, care a fost operată în urgență și a cărei stare este incertă la acest moment, de asemenea au fost identificate mai multe lovituri aplicate în zona capului, cu un corp tăietor, posibil topor, dar și cu un corp tăietor înțepător, posibil cuțit”, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, prim-procurorul Claudiu Sandu.

Reprezentantul Parchetului spune că este puțin probabil să fi existat o a treia persoană care să fi fost prezentă la scena crimei, chiar dacă în acest stadiu al anchetei sunt luate în calcul toate ipotezele.

Opinia care se conturează este că cele 2 victime au avut un conflict, în urma căruia și-au produs leziunile una alteia. Exact cine a lovit (...) s-ar putea stabili doar după finalizarea cercetărilor și mai ales după aflarea rezultatelor cu privire la petele de sânge găsite în toate camerele apartamentul, inclusiv în bucătărie”, a adăugat Claudiu Sandu.

De asemenea, speculațiile că soții ar fi mâncat ciuperci necomestibile nu sunt susținute de rezultatul autopsiei cadavrului femeii, care avea stomacul gol.

Toate necunoscutele ar putea fi lămurite dacă bărbatul, care a fost operat, își va reveni.

Sursa foto: radiocluj.ro

Sorin Țîrcă