ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

În premieră, Brașovul a fost prezent la cel mai mare târg dedicat dezvoltărilor imobiliare și de investiții din Europa

Publicat: miercuri, 12 Octombrie 2022 , ora 16.47
Sursa foto: brasovcity.ro
Sursa foto: brasovcity.ro

Brașovul a participat zilele trecute, pentru prima oară, la Expo Real - cel mai mare târg comercial pentru proprietăți și investiții din Europa.

De o prezentare specială, inclusă în oferta pentru investitori, a avut parte platforma CET, recent achiziționată de administrația locală.

Mă bucur că Brașovul a fost pentru prima oară prezent la Expo Real, cel mai mare târg de investiții din Europa, o prezență remarcată de foarte mulți dintre cei care ne-au vizitat și care ne-au dat un feedback pozitiv. Într-o lume globală, în care se regândesc prioritățile – atât din punct de vedere investițional, cât și din punct de vedere strategic, într-o lume în care se vorbește foarte mult despre regândirea consumului, dar și a producției de energie, este foarte important noi, ca țară, să avem ce oferi, iar Brașovul a contribuit, prin prezența aceasta, inclusiv la crearea unei imagini pozitive a României în contextul acesta global”, a spus primarul Brașovului, Allen Coliban.

Deși, au mai participat și alte orașe din România, Brașovul a fost singurul care a avut propriul stand.

Brașovul a venit cu stand propriu, a venit cu un produs premium în oferta pentru investitori – mă refer aici la platforma CET, pentru care căutăm investitori strategici în zona tehnologiilor verzi, fie că vorbim de mobilitate verde sau de energie verde. Dar, pe lângă acest produs premium, ne-am prezentat drept o comunitate, o comunitate deschisă către business, o comunitate deschisă către investiții. Și am avut alături de noi reprezentanți ai comunității de business din Brașov, atât în zona dezvoltatorilor imobiliari, cât și în zona hotelierilor sau a firmelor din industrie care susțin dezvoltările”, a adăugat Allen Coliban.

Târgului Expo Real se desfășoară în Munchen, pe parcursul a trei zile, în luna octombrie, încă din 1998 și este cea mai importantă platformă de schimb de informații și networking a industriei imobiliare.

Sursa foto: brasovcity.ro

Camelia Vlad