ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Teren de sport modern la Școala Gimnazială nr. 13 din Tractorul

Publicat: luni, 17 Octombrie 2022 , ora 15.13
Sursa foto: Fundația Comunitară Brașov
Sursa foto: Fundația Comunitară Brașov

Un teren de sport modernizat, cu gazon artificial, multifuncțional, prin programul Sportul pentru toți, va fi inaugurat mâine la Școala Gimnazială nr. 13 din cartierul brașovean Tractorul.

Investiția a fost susținută prin programul „Sportul pentru Toți” inițiat de Fundația Comunitară Brașov.

“Prin acest program de finanțare, aflat la Brașov la cea de-a doua ediție, au fost selectate, în cadrul unui proces de jurizare, 4 instituții școlare din municipiul Brașov, care au avut nevoie de investiții pentru ca elevii să își poată desfășura orele de sport și evenimentele sportive în condiții cât mai bune. Valoarea totală a fondului de finanțare pentru anul 2022 pentru Brașov este de aproape 250.000 de lei. Cu ajutorul acestor investiții realizate de școli, prin Fundația Comunitară Brașov, cu sprijinul partenerului nostru tradițional, un mare retailer de echipamente sportive, vor beneficia peste 4.000 de brașoveni”, ne-a spus Laura Popeea, director Fundația Comunitară Brașov.

Camelia Vlad