ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Zărnești Challenge, la finalul săptămânii

Publicat: luni, 31 Octombrie 2022 , ora 12.29
Sursa foto: Facebook / Zarnesti Challenge
Sursa foto: Facebook / Zarnesti Challenge

La finalul acestei săptămâni, iubitorii de alergare montană sunt așteptați la „Zărnești Challenge”, o competiție dedicată adulților amatori, dar și profesioniști.

Până acum s-au înscris la cele trei probe de concurs aproape 200 de participanți, ce vor alerga pe un traseu amenajat exclusiv în pădure, pe drumuri forestiere cu poteci cu diferite înclinații, în funcție de dificultatea traseului ales.

Avem o cursă de 5 kilometri, una de 10, una de 21, adică semi-maratonul. Avem un traseu care are, să zicem, mai multe verticale. Avem mai mulți sportivi de top, dar și amatori din toată țara. Cred că am bifat fiecare județ al țării. Zona foarte frumoasă. Am găsit un defileu printre stânci, avem o zonă de pădure. Acum au căzut și frunzele. Trebuie să alergăm mai cu atenție”, a precizat organizatorul evenimentului, Ovidiu Spîrchez.

Mai multe informații, aici: Zărnești Challenge.


Ruxandra Stoica