ACUM:
20.00
Rockada
Urmează:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bienala de Arhitectură, zilele acestea, la Brașov

Publicat: luni, 31 Octombrie 2022 , ora 17.01
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

În aceste zile, la Brașov se desfășoară Bienala de Arhitectură, o manifestare ce reunește trei filiale ale Ordinului Arhitecților din România: Sibiu-Vâlcea, Brașov-Harghita-Covasna și Mureș.

În cadrul evenimentului, a fost vernisată și expoziția concurs ce poate fi vizitată pe pietonala din Parcul Titulescu.

“Este un eveniment foarte important pentru noi, arhitecții, pentru că avem ocazia să măsurăm creșterea calității proiectelor și a arhitecturii pe care o oferim publicului. Expoziția este principalul eveniment, dar avem, timp de o săptămână evenimente conexe. Anul acesta manifestarea are ca moto «cum locuim», putând fi vorba aici și de o interogație,dar și de o afirmație, în același timp”, a precizat Dracea Răzvan, președintele filialei Brașov a OAR.

Evenimentele conexe sunt conferințe și dezbateri ce se desfășoară la Poarta Ecaterina, dar și seri de film, la Centrul Multicultural al Universității Transilvania.

Informații despre Bienala Arhitectura.6, ediția 2022, se găsesc pe arhitectura6.ro.

Nucu Jalea