ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Gala de Operă, weekendul acesta

Publicat: luni, 31 Octombrie 2022 , ora 18.28
Sursa foto: Opera Brașov
Sursa foto: Opera Brașov

Gala de Operă este cel de al doilea eveniment al Festivalului de Operă, Operetă și Balet pe care Opera Brașov îl propune iubitorilor acestui gen, în weekend.

Gala va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie.


“Gala de operă reunește în program cele mai însemnate bijuterii lirice arii, duete și coruri din opere faimoase din diferite ere stilistice, care ocupă un loc aparte în istoria muzicii universale și în inimile melomanilor. Amintesc doar câteva titluri Aida, Don Carlo, Bal mascat și Il Trovatore, de G. Verdi”, a precizat Purtătorul de cuvânt al Operei Brașov, Cecilia Toma.


Nume importante vor apărea pe scena brașoveană, în fața spectactorilor. Printre acestea, celebra soprană Elena Moșuc care onorează pentru prima dată Festivalul de Opera, Operetă și Balet.

Sursa foto: Opera Brașov

Pe Elena Moșuc o vom putea asculta interpretând cele mai frumoase pagini muzicale dedicate vocii de soprano: aria „Casta Diva” din opera „Norma” de Vincenzo Bellini, aria Adrianei „Io son l'umile ancella” din opera „Adriana Lecouvreur” de Francesco Cilea, aria Annei „Piangete voi” din opera „Anna Bolena” de Vincenzo Bellini și, împreună cu baritonul Adrian Mărcan, duetul Leonora – Contele de Luna din opera „Il Trovatore” de Giuseppe Verdi.

Spectacolul de sâmbătă va începe la ora 18:30.

Sorin Țîrcă