ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sportivul brașovean Ionuț Caracudă va participa la ediția 2022 a Campionatelor Mondiale de Culturism și Fitness

Publicat: marți, 1 Noiembrie 2022 , ora 13.10

Sportivul brașovean Ionuț Caracudă este în Spania, unde va participa în zilele următoare la ediția 2022 a Campionatelor Mondiale de Culturism și Fitness.

La Santa Susana, Ionuț va încerca să obțină un nou titlu de campion mondial, după cel obținut anul trecut.

De altfel, brașoveanul în vârstă de 56 de ani este deținător și al titlului mondial și al titlului european la Masters 75 kg.

„Plec în Spania încrezător în șansele mele de a-mi apăra titlul mondial. Nu degeaba am ajuns cel mai bun din lume în categoria mea. Am muncit foarte mult și au trebuit să treacă mii de ore de pregătire pentru a ajunge la acest nivel. La ediția din 2022 lucrurie vor fi un pic diferite. Și asta pentru că voi participa și la Masters 75 kg, dar și la Seniori 75 kg. La ultima categorie mă voi lupta cu sportivi mai tineri ca mine și va fi foarte dificilă competiția. Dar sunt pregătit din toate punctele vedere ca să iau un nou titlu mondial și să mai obțin încă o performanță și la Seniori”, a declarat Ionuț Caracudă.

Campionatele Mondiale de Culturism și Fitness vor avea loc în perioada 2-7 noiembrie.

Adrian Susanu