ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primăria Brașov, amendată pentru carambolul de la Dârste

Publicat: luni, 5 Decembrie 2022 , ora 14.36

Municipalitatea brașoveană a fost amendată cu 3.045 de lei, de polițiști, în urma carambolului de pe pasajul de la Dârste de duminică dimineață.

Asta pentru că nu ar fi asigurat condițiile optime de circulație, potrivit oamenilor legii.

„Ca urmare a evenimentului rutier produs pe podul din zona Dârste, în dimineața zilei de 04 decembrie 2022, în care mai multe autovehicule s-au tamponat, rezultând avarierea acestora, în conformitate cu prevederile OUG nr 195/2002, administratorul drumului public a fost sancționat contravențional pentru neasigurarea stării de viabilitate a părții carosabile”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina Ivan.

Municipalitatea, la rândul ei, așteaptă să primească oficial decizia și, în funcție de cele constatate, s-ar putea îndrepta împotriva operatorului de deszăpezire.

“Așteptăm să primim procesul verbal, să vedem care este motivul sancțiunii și, în funcție de ce conține acesta, vom vedea dacă este cazul să ne îndreptăm împotriva operatorului. Cu siguranță responsabilitatea pentru deszăpezirea străzilor din municipiul Brașov revine operatorului de deszăpezire cu care Primăria are contract și în această iarnă”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Vă reamintim că în accidentul de duminică au fost implicate 17 mașini, între care și o ambulanță.

Citește și: Carambol cu 17 mașini la Brașov

Adina Chirvasă