ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

FC Brașov – victorie cu FC Hermannstadt, pe Stadionul Tineretului

Publicat: joi, 22 Iulie 2021 , ora 15.00
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM
FC Brașov a învins într-o partidă amică FC Hermannstadt cu scorul de 1 la 0 într-un meci disputat pe Stadionul Tineretului.


Confruntarea dintre cele două ce sunt adversare în acest sezon în Liga a doua a fost decisă de golul lui Dumbravă din startul reprizei secunde.


Partida a fost prima disputată de noua echipă a Brașovului după ce majoritatea jucătorilor aflați sub comanda lui Ilie Stan au semnat contracte cu FC Brașov.

„În proporție de 90%, jucătorii care au fost cu mine, în perioada asta, au semnat. Mai sunt 2 - 3 jucători care se mai gândesc, dar aș vrea să le transmit să nu se gândească prea mult. Avem, în momentul de față, un lot destul de echilibrat, doar că - exact ce am spus - mai sunt necesari vreo 4 jucători cu care să facem 26, să putem să ducem acest campionat”, a spus Ilie Stan.


FC Brașov va disputa vineri de la ora 10.00 un nou test amical pe Tineretului contra echipei secunde a celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Adrian Susanu