ACUM:
14.00
Top 30 Brașov FM (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

FC Brașov și-a definitivat echipa de conducere

Publicat: marți, 3 August 2021 , ora 9.02

Prezentat oficial la FC Brașov în urmă cu două săptămâni, președintele Ioan Mărginean și-a preluat atribuțiile și a stabilit echipa de conducere pentru gruparea de Liga a 2-a.

Conducerea administrativă va avea sediul în incinta bazei sportive Metrom. Din organigrama clubului vor face parte Vasile Dochița, care va fi vicepreședinte voluntar, Mugurel Buga va ocupa funcția de manager sportiv, Șerban Moraru a fost numit în funcția de director sportiv. Secretar general va fi Cristi Mățău, iar director economic Opra Ladislau.

"Eu am vorbit cu jucătorii și cu antrenorul. Le-am transmis că dacă au în cap că luptăm la retrogradare să îmi spună, că eu sunt un om corect și cinstit și mă duc să îmi văd de pensie, am nepoate, sunt realizat. Să ne gândim cât putem de sus. Obiectivul este să ne clasăm cât mai sus în clasamentul Ligii 2. Antrenorul zice locurile șase-opt", a spus Ioan Mărginean.

Președintele de la FC Brașov a precizat că va avea discuții în perioada următoare pentru colaborări cu toate celelalte cluburi de fotbal din județul Brașov.

Totodată, până la finalul anului va fi modernizat și Stadionul Tineretului. Bugetul echipei pentru sezonul acesta va fi de 1,5 milioane de euro.

Radio România Brașov FM